Hoera, uw poolmaster staat niet meer bovenaan! De koppositie is zojuist overgenomen door 'Lil Generaal'. In de krochten van de RoelPool is het overigens ook serieus stuivertje wisselen: Abe Meijers draagt de rode lantaarn over aan Ernst van Herpen, de man die steevast als laatste deelnemer vlak voor de deadline zijn formulier instuurt. Dat hij nu ook als laatste op de ranglijst staat, moet dan ofwel gigantisch toeval zijn óf karma van de bovenste plank.

De website is inmiddels weer wat verder uitgebreid: de oogverblindende grafiek is online, de 'toppers' en 'zeperds'-pagina's ook en kijkt u ook vooral even naar de pagina 'Vandaag voorspeld'. Daar kunt u heel handig de voorspellingen van iedereen bekijken voor de wedstrijden van vandaag. Of van morgen, als u morgen kijkt. Maar dat snapt u wel. Check dus vooral het menu van de website!

Fun fact: de laatste keer dat Oranje een wedstrijd won op het EK is dertien jaar geleden. Wist u niet hè? De keer erop werden we namelijk 3 x van de mat geveegd tegen Duitsland, Denemarken en Portugal. Einde fun fact.

Klik op onderstaande afbeelding voor de volledige, interactieve stand: