Je kunt verschillende dingen doen op een zonnige zaterdagmiddag. Je snijdt bijvoorbeeld eerst rode peper en wrijft daarna per ongeluk in je gezicht. Of je spuit per ongeluk zonnebrandcrème in je snufferd. Of je kijkt naar de eerste helft van Wales-Zwitserland. Het eindresultaat is hetzelfde: een helse pijn in de ogen! In de eerste twee gevallen is het maar afwachten hoe lang het ongemak duurt, maar voor de 2e wedstrijd op het EK ging gelukkig een aloud cliché gelden: 'het tij kan keren'. De tweede helft was namelijk zomaar wèl aardig om te zien!

In de RoelPool is de stand aardig gewijzigd. Maar liefst 4 spelers hadden deze pot helemaal correct voorspeld en verdienden daarmee het predikaat 'topper'. Gelukkig dat uw poolmaster zichzelf niet heeft uitgesloten van deelname, want ik was namelijk zelf één van de vier :-)

Tip: als u op de stand hieronder klikt of tikt, dan komt u bij de volledige tussenstand terecht. Op sommige mobile devices ziet de ranglijst er niet uit zoals hij hieronder is weergegeven. Wis dan even de 'cache' op uw telefoon/tablet, dan is dat verholpen.